Silsile-i Sultani

Yazar : Ali Fuat Diriker, Hıfzı Topuz, Orhan Karaveli, Oktay Aras, Ali Sirmen, Nedim Gürsel, Turgay Tuna, Reha Bilge, Vahdettin Engin, Melih Şabanoğlu, İzzeddin Çalışlar, İpek Gökdel, Ali Faik Demir, Aslı Der, Kardelen Nur Kaplıca
İsbn : 9786052156025
Yayın Tarihi : Mayıs, 2018
Dil : Türkçe
Sayfa Sayısı : 392
Ölçü : 32,5 x 24,5 cm
Yayınevi : Erik Yayınları

120 devresi olarak,
25. yıl kutlamalarımızın ardından mektebimize ve camiamıza minnet borcumuzu bir nebze olsun ödemek ve naçizane bir teşekkür sunmak amacıyla birçok çalışmaya imza attık.
Bizi biz yapan mektebimizin kültürel ve sosyal birikimini gelecek nesillere eksiksiz ve yaygın bir miras olarak aktarmak adına yaptığımız bu çalışmalara ek olarak, hem mektebimizin modern eğitime geçişinin 150. yılını hem de devremizin 30. mezuniyet yılını taçlandırmak adına, çok kıymetli olduğunu düşündüğümüz bir çalışmayı daha tamamlamış bulunuyoruz.
71 devresinden 150 devresine kadar camiamızın geneline yayılan kuşaklarından bir araya getirdiğimiz çok değerli yazarların, çalışmamıza özel olarak hazırladıkları metinlerden oluşan, yazılı ve görsel içeriği ile bugüne kadar gelen birbirinden değerli eserlerden biri olacağına inandığımız “Silsile-i Sultani” isimli kitabımızı, tüm camiamıza ve mektebimizin tarihine sonsuz bir mutluluk ve gururla armağan ediyoruz.
Kitabın tüm geliri 120 devresinin GalatasaraylIlar Derneği nezdindeki banka hesabında toplanarak Galatasaray Lisesi Tarihi Araştırmaları için kullanılacaktır.
******
DİKKAT!
İstanbul Kitapları (7654 kitap)
ve
Osmanlı Kitapları (2586 kitap)
Koleksiyonları satılıktır.
Çok kıymetli ve nadir kitapları da kapsayan bu
Koleksiyonları almak isteyenler
İletişim paragrafından lütfen mesaj gönderin...